Mogelijkheden

De Koelplaat, flexibele slang en compressor, zijn niet van elkaar los te koppelen. Wij hebben geen koelplaten op voorraad, wat betekent dat een Koelplaat voor u, op maat geproduceerd wordt.
Hierbij zijn er verschillende mogelijkheden om de Koelplaat aan uw wensen aan te passen:

  • De afmetingen van de Koelplaat.
  • Wanneer u de plaat vaak moet vervoeren maken wij handvatten op
    de plaat voor u.
  • De lengte van de flexibele slang kan aangepast worden.
  • De plaats waarop de slang aan de Koelplaat wordt aangesloten, mag u zelf bepalen. Dit kan op 1 zijkant zijn, maar bij inbouw wordt vaak gekozen voor aansluiting aan de onderkant, waardoor uw publiek alleen een RVS plaat ziet liggen.

Restaurant Buffet op een koelplaatDe Koelplaat is een zeer degelijk apparaat, wat voor verschillende doeleinden te gebruiken is. De temperatuur waarop de Koelplaat wordt ingesteld, is de contact-temperatuur van de plaat. Wanneer uw product direct contact met de plaat maakt, wordt het product op die plek naar dezelfde temperatuur gekoeld. Doordat de plaat verder een geheel open Koeling biedt, wordt de temperatuur verder van de plaat af telkens hoger dan de ingestelde temperatuur. Wanneer de temperatuur wordt ingesteld onder 0 graden, ontstaat er een dun laagje ijs op de koelplaat.

De levertijd van een Koelplaat is 4 tot 6 weken.
De productie wordt gestart wanneer wij van u een ondertekende offerte retour hebben ontvangen.

Wij adviseren u om gebruik te maken van de mogelijkheid om een Koelplaat te testen, of een afspraak te maken voor een demonstratie, voordat u een Koelplaat besteld.