Veel gestelde vragen

Wat kost een koelplaat? Kan ik een indicatie krijgen van de prijs?
Kijk op de pagina Offerte aanvragen, hier kunt u precies de gewenste afmetingen en overige optie’s in het formulier invullen. Na het aanvragen van een offerte krijgt u onmiddelijk een email met daarin een prijsopgave.

Wat is de hoogte van een koelplaat?
De hoogte van een koelplaat is standaard 3.2cm.

Is het mogelijk om een (plexi)glas ombouw om de koelplaat heen bouwen?
Ja dit is mogelijk, echter is het niet raadzaam om de glasplaat tegen de koelplaat te bouwen ivm condensvorming. Condensvorming is afhankelijk van de ingestelde temperatuur en luchtvochtigheid in de ruimte.

Hoelang is de afstand (slang) van de compressor tot de plaat?
De slang heeft een standaard lengte van 2 meter. Op verzoek kan deze langer worden gemaakt. Kijk ook op onze pagina Offerte aanvragen.

Hoeveel geluid maakt de compressor?
De compressor heeft een geluidsniveau van ca. <35db(A) op 1 meter afstand. Dit komt overeen met een zachte conversatie of een rustig kantoor.

Kan de koelplaat worden aangesloten op gewone netspanning?
Ja, de koelplaat heeft een aansluitspanning van 230 Volt (+/-10%). Dit komt overeen met de normale netspanning. Zorg wel voor een geaarde aansluiting.

Is het mogelijk om een koelplaat uit te proberen of te huren?
Natuurlijk! Neem hiervoor contact op via ons contactformulier. Het huren van een koelplaat met afmetingen van 60 x 64 cm. (lxb) kost €45,- excl. btw per dag, exclusief transportkosten.